O

Vårt uppdrag

Välkommen till jackasale.com, vi är stolta över att kunna erbjuda det bredaste urvalet av kvalitetsprodukter till priser som du har råd med. Vi arbetar direkt med tillverkarna så att vi kan föra besparingarna vidare till dig. De flesta av våra produkter finns i lager och levereras inom 24 timmar. Det är viktigt för oss att våra kunder och potentiella kunder vet att de har att göra med ett pålitligt företag.

Om du har svårt att bestämma dig för vilken av våra produkter du ska välja eller om du inte kan hitta exakt det du letar efter, låt oss veta. Vi finns här varje dag via telefon eller e-post för att göra din shoppingupplevelse så bra som möjligt. Vi lovar en kundvänlig shoppingmiljö, med ett urval som är lätt att bläddra igenom och en snabb utcheckningsprocess. Vi är medvetna om att våra kunder har olika behov, och vi vill hjälpa dig att hitta den perfekta varan från vårt breda utbud av märken, stilar och mönster.

År Erfarenhet
Antal anställda
Nöjda kunder
Aktiva projekt

H

H

Varför köpa från oss?

Ingen försäljningsskatt

Fri frakt över hela världen

Ja, det är sant. Oavsett var du befinner dig erbjuder vi gratis standardfrakt i hela världen utan hänsyn till pris och avstånd. Du kommer att få varorna snabbt och säkert. 

Pengarna tillbaka-garanti

I det osannolika fallet att du inte är nöjd med de produkter du köper från oss kan du lita på att du kan returnera eller byta ut den oanvända varan inom 30 dagar efter mottagandet för en fullständig återbetalning minus eventuella fraktkostnader som uppstått.

100 % säker shopping

Vi garanterar att varje transaktion du gör är 100 % säker.

Lätt att returnera

Om du inte är nöjd med ditt köp kommer vi att göra arrangemang för att byta ut, ersätta eller acceptera din oanvända retur för en fullständig återbetalning av det ursprungliga inköpspriset minus frakt.

Din integritet värderas

Vi värdesätter och respekterar våra kunders integritet. Vi säljer eller hyr inte ut den information som du ger oss online till tredje part.

Bättre priser

Vi har ingen fysisk butik. Genom att enbart sälja online kan vi erbjuda ett mycket större urval och bättre priser än de flesta butiker.

G

Få rabatt 20 % rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 20% rabatt