Om du har några frågor eller behöver hjälp kan du kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!

P

Populära frågor

Vi får våra varor direkt från läger av licensierade tillverkare. Som ni vet producerar de en stor mängd varor, vilket gör att en liten del av den extra volymen blir kvar och kan säljas utan papper till andra återförsäljare. Våra produkter är en del av detta. Detta är också anledningen till att de är så billiga. Men oroa dig inte, de är av mycket god kvalitet.

Vi accepterar Paypal och alla större kreditkort: Visa, MasterCard och JCB.

Ja, vi tar emot beställningar från Australien, Belgien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Grönland, Irland, Japan, Luxemburg, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien och USA direkt via vår webbplats. Om ditt land eller område inte finns med i listan kan du kontakta oss. Vi kan skicka din beställning nästan var som helst i världen.

Du kommer att få uppdateringar via e-post när varje artikel i din beställning skickas. Om du vill kontrollera statusen för alla dina beställningar kan du logga in på ditt konto och välja ”orderstatus”.

Om du behöver returnera eller byta ut en vara, gör vi det gärna. Varor kan returneras för återbetalning eller byte av någon anledning inom 7 dagar från mottagningsdatumet.