Vanliga frågor om beställning

Vanliga frågor om orderbehandling

Vanliga frågor om efterförsäljning


Varför är produkterna så billiga?

Vi får våra varor direkt från läger av licensierade tillverkare. Som ni vet producerar de en stor mängd varor, vilket gör att en liten del av den extra volymen blir kvar och kan säljas utan papper till andra återförsäljare. Våra produkter är en del av detta. Detta är också anledningen till att de är så billiga. Men oroa dig inte, de är av mycket god kvalitet.

Vilka är betalningsalternativen?

Vi accepterar Paypal och alla större kreditkort: Visa, MasterCard och JCB.

Tar ni emot internationella beställningar?

Ja, vi tar emot beställningar från Australien, Belgien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Grönland, Irland, Japan, Luxemburg, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien och USA direkt via vår webbplats. Om ditt land eller område inte finns med i listan kan du kontakta oss. Vi kan skicka din beställning nästan var som helst i världen.

Kan jag beställa via telefon?

Tyvärr accepterar vi för närvarande inga betalningar via telefon. Om du har problem med att göra en beställning online kan vi hjälpa dig via e-post. Vänligen kontakta vår online assistance team.

Är min betalning säker på er webbplats?

Alla onlinebetalningar är säkra och skyddade. Vår webbplats har skapat en säker transaktionsmiljö. Det beställningssystem vi använt är branschstandard för krypteringsteknik för att skydda din privata information som registrerats på vår webbplats. Krypteringssystemet ger dig säkerhet när din webbläsare och ditt lokala nätverk stöder användningen av krypterade dataöverföringar.

Vad händer om min beställning inte gick igenom men mitt kreditkort debiterades?

Om ditt kreditkort debiteras för den misslyckade beställningen kommer vi att återföra pengarna till ditt kreditkortskonto. Återbetalningen kommer att visas på ditt kreditkortskonto inom 24-48 timmar, beroende på ditt kreditkortsföretags behandlingstid.

Finns det några extra avgifter när du gör beställningar på din webbplats?

Ja, kreditkortsbetalningar kommer att debiteras 2-3 % för internationella valutaomräkningsavgifter av tredje part.


Hur spårar jag min beställning?

Du kommer att få uppdateringar via e-post när varje artikel i din beställning skickas. Om du vill kontrollera statusen för alla dina beställningar kan du logga in på ditt konto och välja ”orderstatus”.

Finns alla dina varor i lager?

Generellt sett är alla varor som finns på webbplatsen tillgängliga. Men ibland kan vissa artiklar vara slut på grund av stark efterfrågan. Om du hämtar en vara och betalar för den, men den av någon anledning inte är tillgänglig, kommer vi att kontakta dig så snabbt som möjligt och antingen föreslå att du väljer en annan liknande vara eller behandla en omedelbar återbetalning till ditt konto.

Kan jag ändra min beställning efter att mitt kreditkort har debiterats?

Observera att när en beställning väl har gjorts och behandlats är det svårt att ändra eller avbryta den. Om du vill ändra din beställning klickar du på knappen Kontakta oss. Vi ska göra vårt bästa för att tillgodose din situation. Men när din beställning väl har skickats kan den inte ändras eller annulleras.

Kan jag avbryta min beställning?

Avbeställning måste begäras innan varan har skickats. Vi behandlar vanligtvis beställningen inom 24 timmar och skickar varan inom 24-48 timmar. Efter att varan har skickats kan beställningen inte annulleras.

Vilka är leveransalternativen och leveranstiderna?

Leveranstiden beror på var du befinner dig och vilka varor du har beställt. Vanligtvis kommer vi att ordna din leverans inom 24-48 timmar med EMS eller DHL när din betalning har godkänts. För mer information om frakt, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Vad ska jag göra om min beställning aldrig kom fram?

Kontrollera att alla dina beställningar redan har skickats. Om din beställning visar att paketet har skickats på spårningswebbplatsen och du inte får det inom två veckor, kontakta kundtjänst för hjälp.


Hur returnerar jag en produkt?

Om du behöver returnera eller byta ut en vara, gör vi det gärna. Varor kan returneras för återbetalning eller byte av någon anledning inom 7 dagar från mottagningsdatumet.

Att reservera sig rätten:

Denna webbplats förbehåller sig rätten att göra justeringar i retur- och utbytespolicyn. Särskilda omständigheter kan kräva samarbete med företagspartner. Kontakta vår kundtjänst för mer information.

Hur lång tid tar det att behandla bytet eller återbetalningen?

Den totala tiden består av två delar. Den första delen är bearbetningstiden. Detta är tiden från det att din begäran om byte eller återbetalning, plus vårt behandlingsförfarande. Den andra delen är den faktiska leveranstiden. Detta är den tid som det tar för paketet att bytas ut och levereras på nytt till dig.

Måste jag betala någon extra avgift för bytet eller återbetalningen?

Det beror på. Om du av någon anledning inte är nöjd med varan, men felet inte är orsakat av oss, ska du betala för fraktkostnaden och återexpedieringsavgiften för utbyte av varan. Om du begär återbetalning är den ursprungliga fraktkostnaden inte återbetalningsbar. Men om det finns faktiska bevis för att felet orsakades av oss, tar vi fullt ansvar och tar inte ut någon extra avgift.