Vi är måna om att du ska bli helt nöjd. Returer eller utbyten är tillåtna, förutsatt att kunden har köpt produkten via vår webbplats och att det är inom 30 dagar från det ursprungliga fakturadatumet.

Innan du returnerar varor, vänligen kontakta oss först för att diskutera de problem du har. 90 % av gångerna kan vi lösa problemet utan att du behöver skicka tillbaka något.

Återvändandepolicy

Alla varor som skickas tillbaka till oss måste vara i ursprungligt skick, dvs. oanvända, ändrade eller tvättade, och alla etiketter måste vara fastsatta. Smutsiga artiklar kommer att returneras till kunden utan bedömning.

Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyten av rätt beställningspaket, du ansvarar för frakt- och hanteringskostnaderna. Dessutom ska alla paket skickas via en spårbar metod, till exempel UPS och DHL. Vi är inte ansvariga för paket som går förlorade under transporten.

Alla returnerade varor ska skickas till den leveransadress som vi tillhandahåller. När vi har mottagit returen skickar vi tillbaka den utbytesvara du begärde utan extra fraktkostnader.

När vi har mottagit din retur, vänligen ge oss upp till 5-7 arbetsdagar för att slutföra din retur eller ditt utbyte.

Utbyten

Vi accepterar byten för fel storlek eller färg inom 15 dagar från det ursprungliga fakturadatumet. Vänligen kontakta oss med ditt order-ID så hjälper en av våra medarbetare dig. Om du vill byta till en annan stil måste du returnera dina varor för återbetalning (enligt returpolicyn) och göra en ny beställning för den stil du föredrar.

Du måste kontakta oss innan du skickar tillbaka varan. Alla varor som skickas tillbaka till oss måste vara i ursprungligt skick, dvs. oanvända, ändrade eller tvättade, med alla etiketter på plats. Slitna eller smutsiga artiklar kommer att returneras till dig.

Vi täcker inte fraktkostnaden för byten, du ansvarar för returportot och för frakt- och hanteringskostnaden för att skicka tillbaka de utbytta varorna till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade försändelser. Frakt- och hanteringskostnader är inte återbetalningsbara.

Avbeställning av beställning

Avbeställning av en beställning måste begäras innan beställningen har skickats. Eftersom vi behandlar alla beställningar så snabbt som möjligt inom 24-48 timmar efter beställning, kan vi inte alltid avbryta en beställning efter att den har lagts. Hoppas du kan förstå i denna viktiga punkt. Förfrågningar om annullering efter att beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår returpolicy.